Regulamin CERTYFIKACJI
Certyfikaty przeznawane w ramach projektu "Dolnośląskie Smaki" są objęte regulaminem. O certyfikat w roku 2015 mogą się starać następujące podmioty:
- producenci produktów lokalnych - spożywczych
- restauratorzy
z obszaru działania LGD Kłodzka Wstęga Sudetów i Qwsi.
Regulamin Certyfikacji - produkt spożywczy
Regulamin Certyfikacji - kulinaria
W sprawie certyfikacji można zgłaszać się do LGD biorących udział w projekcie:
Fundacja Kłodzka Wstęga Sudetów - Lokalna Grupa Działania
pl. Staromłyński 5, 57-540 Lądek-Zdrój
tel./fax 74 8148 159
Osoba do kontaktu:
Sylwia Mielczarek - koordynator projektu, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Stowarzyszenie Lokalna Grupa Działania "Qwsi"
ul. Stawowa 2a, 57-220 Ziębice
tel./fax 74 8191 213
Osoba do kontaktu:
Małgorzata Wołczyk, email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Najnowsze
- Warsztaty wędzarnicze w słonecznej Puchaczówce
- Szansa na sprzedaż przetworzonych produktów rolnych
- Zapraszamy na bezpłatne warsztaty wędzarnicze
- Wesołego Alleluja!
- Raport z warsztatu - Analiza możliwości zbudowania produktów turystyki kulinarnej
- Nowy cykl programów: Przedsiębiorcza wieś
- Wigilia z Dolnośląskimi Smakami w TVP Regionalna
- Wesołych Świąt
- Jak wspólnie zbudować ofertę turystyki kulinarnej
- Program TVP Wrocław pn. Mieszkam na wsi