Hurtownia Ekologiczna „Eko-Smaki” Katarzyna Ślusarek-Kyś i Krzysztof Kyś, Międzylesie
produkty: kasza gryczana biała, pestki dyni, soczewica
Gospodarstwo Ekologiczne Eko-AR Anna i Mirosław Lech, Jarków
produkty: aronia, wyroby z aronii - nalewki, soki, herbaty
Gospodarstwo Ekologiczne Krzysztof Lasyk, Wilkanów
produkty: ekologiczne warzywa i owoce
„Fischland” Jan Augustynik, Trzebieszowice
produkty: pstrąg wędzony, jesiotr patroszony, przysmak sudecki
Grażyna Kułach-Słodyczka, Stara Bystrzyca
produkty: polska borówka wysoka, dżem borówkowy
Pasieka Magdalena i Łukasz Glos, Stara Łomnica
produkty: Sudeckie Miody Kotliny Kłodzkiej
Gospodarstwo Rolne Zygmunt i Aleksandra Mossakowscy, Wójtówka
produkt: twaróg domowy
Władysław Bobak, Idzików
produkty: jagnięcina, sery owczo-krowie, żentyca
Maria i Jan Maksylewicz, Nowy Waliszów
produkt: ekologiczne ziemniaki
Indywidualne Gospodarstwo Rolne Alicja i Józef Piesiak, Krosnowice
produkty: kapusta kiszona, ogórki kiszone
Szkółka Maja Anna Smółka, Ołdrzychowice Kłodzkie
produkty: świeże zioła
Cukiernia „Aga” Ryszard Pankiewicz, Złotno
produkty: wyroby cukiernicze
FPHU Zdrowiej-My Anna Caryk, Święcko
produkt: pierogi ruskie z boczkiem
Gospodarstwo Rolne Mariusz Garbiec, Witów
produkt: mięso wołowe
Indywidualne Gospodarstwo Rolne Piotr Herberger, Słoszów
produkty: pstrąg świeży, wędzony, w zalewie, smażony
Gospodarstwo Ekologiczne Ewelina i Grzegorz Chorążyczewscy, Doboszowice
produkty: ekologiczne warzywa i owoce
Gospodarstwo Agroturystyczne „Trzy Koguty” Czesława Potemkin, Laski
produkt: konfitura z papryki
Halina Gulej, Ciepłowody
produkt: chleb wiejski z otrębami
„Zuber” Arkadiusz Zyber, Wadochowice
produkty: swojskie wyroby wędliniarskie
Krzysztof i Katarzyna Ciciała, Sławęcin
produkty: dżem z cukinii, produkty rolnictwa ekologicznego
Gospodarstwo Pasieczne Robert Stachnik, Biernacice
produkty: miód lipowy, wielokwiatowy, gryczany, wrzosowy
Gospodarstwo Ekologiczne „Wagnerówka” Krystyna i Robert Wagner, Lubnów
produkty: przetwory z warzyw i owoców
PPHU „Laro” Irena Kosoń, Kamieniec Ząbkowicki
produkty: bakalie w czekoladzie i karmelu
Gospodarstwo Ekologiczne Janusz Kret, Kluczowa
produkty: ekologiczne owoce i warzywa
Pasieka „Miodzio” Marek i Sylwia Gawron, Sławęcin
produkty: miody odmianowe
Gospodarstwo Agroturystyczne „Skowronki” Karina Fuglińska, Radochów
kulinaria: pieczeń lądecka, sląskie niebo, ciasto z kruszonką
Restauracja Willa Marianna, Lądek-Zdrój
kulinaria: dania na bazie lokalnych produktów
Restauracja Finezja Wiedeńska, Stronie Śląskie
kulinaria: dania na bazie lokalnych produktów
Restauracja Hotelu Abis, Bystrzyca Kłodzka
kulinaria: dania na bazie lokalnych produktów
Gospodarstwo Agroturystyczne „Emaus”, Goworów
kulinaria: dania na bazie lokalnych produktów
Restauracja Pensjonatu „Alpejski Dwór”, Międzygórze
kulinaria: dania na bazie lokalnych produktów
Restauracja i Karczma „Puchaczówka”, Sienna
kulinaria: dania na bazie lokalnych produktów
Bar „Manhattan”, Ścinawka Dolna
kulinaria: dania na bazie lokalnych produktów
Restauracja Przystań Wodna Bardo Smażalnia s.c. Ski-Raft, Bardo
kulinaria: dania na bazie lokalnych produktów
Restauracja „Karczma Biesiadny Dwór”, Ciepłowody
kulinaria: dania na bazie lokalnych produktów
Karczma „Stara Kuźnia”, Złoty Stok
kulinaria: dania na bazie lokalnych produktów
Bogusława Kołsut, Ziebice
kulinaria: ciasto Ziębicka Łąka
Restauracja „Złoty Jar”, Złoty Stok
kulinaria: dania na bazie lokalnych produktów
Najnowsze
- Warsztaty wędzarnicze w słonecznej Puchaczówce
- Szansa na sprzedaż przetworzonych produktów rolnych
- Zapraszamy na bezpłatne warsztaty wędzarnicze
- Wesołego Alleluja!
- Raport z warsztatu - Analiza możliwości zbudowania produktów turystyki kulinarnej
- Nowy cykl programów: Przedsiębiorcza wieś
- Wigilia z Dolnośląskimi Smakami w TVP Regionalna
- Wesołych Świąt
- Jak wspólnie zbudować ofertę turystyki kulinarnej
- Program TVP Wrocław pn. Mieszkam na wsi