ds-logo-kps

Hurtownia Ekologiczna „Eko-Smaki” Katarzyna Ślusarek-Kyś i Krzysztof Kyś, Międzylesie
produkty: kasza gryczana biała, pestki dyni, soczewica

Gospodarstwo Ekologiczne Eko-AR Anna i Mirosław Lech, Jarków
produkty: aronia, wyroby z aronii - nalewki, soki, herbaty

Gospodarstwo Ekologiczne Krzysztof Lasyk, Wilkanów
produkty: ekologiczne warzywa i owoce

„Fischland” Jan Augustynik, Trzebieszowice
produkty: pstrąg wędzony, jesiotr patroszony, przysmak sudecki

Grażyna Kułach-Słodyczka, Stara Bystrzyca
produkty: polska borówka wysoka, dżem borówkowy

Pasieka Magdalena i Łukasz Glos, Stara Łomnica
produkty: Sudeckie Miody Kotliny Kłodzkiej

Gospodarstwo Rolne Zygmunt i Aleksandra Mossakowscy, Wójtówka
produkt: twaróg domowy

Władysław Bobak, Idzików
produkty: jagnięcina, sery owczo-krowie, żentyca

Maria i Jan Maksylewicz, Nowy Waliszów
produkt: ekologiczne ziemniaki

Indywidualne Gospodarstwo Rolne Alicja i Józef Piesiak, Krosnowice
produkty: kapusta kiszona, ogórki kiszone

Szkółka Maja Anna Smółka, Ołdrzychowice Kłodzkie
produkty: świeże zioła

Cukiernia „Aga” Ryszard Pankiewicz, Złotno
produkty: wyroby cukiernicze

FPHU Zdrowiej-My Anna Caryk, Święcko
produkt: pierogi ruskie z boczkiem

Gospodarstwo Rolne Mariusz Garbiec, Witów
produkt: mięso wołowe

Indywidualne Gospodarstwo Rolne Piotr Herberger, Słoszów
produkty: pstrąg świeży, wędzony, w zalewie, smażony

 

ds-logo-zps

Gospodarstwo Ekologiczne Ewelina i Grzegorz Chorążyczewscy, Doboszowice
produkty: ekologiczne warzywa i owoce

Gospodarstwo Agroturystyczne „Trzy Koguty” Czesława Potemkin, Laski
produkt: konfitura z papryki

Halina Gulej, Ciepłowody
produkt: chleb wiejski z otrębami

„Zuber” Arkadiusz Zyber, Wadochowice
produkty: swojskie wyroby wędliniarskie

Krzysztof i Katarzyna Ciciała, Sławęcin
produkty: dżem z cukinii, produkty rolnictwa ekologicznego

Gospodarstwo Pasieczne Robert Stachnik, Biernacice
produkty: miód lipowy, wielokwiatowy, gryczany, wrzosowy

Gospodarstwo Ekologiczne „Wagnerówka” Krystyna i Robert Wagner, Lubnów
produkty: przetwory z warzyw i owoców

PPHU „Laro” Irena Kosoń, Kamieniec Ząbkowicki
produkty: bakalie w czekoladzie i karmelu

Gospodarstwo Ekologiczne Janusz Kret, Kluczowa
produkty: ekologiczne owoce i warzywa

Pasieka „Miodzio” Marek i Sylwia Gawron, Sławęcin
produkty: miody odmianowe

 

ds-logo-kpk

Gospodarstwo Agroturystyczne „Skowronki” Karina Fuglińska, Radochów
kulinaria: pieczeń lądecka, sląskie niebo, ciasto z kruszonką

Restauracja Willa Marianna, Lądek-Zdrój
kulinaria: dania na bazie lokalnych produktów

Restauracja Finezja Wiedeńska, Stronie Śląskie
kulinaria: dania na bazie lokalnych produktów

Restauracja Hotelu Abis, Bystrzyca Kłodzka
kulinaria: dania na bazie lokalnych produktów

Gospodarstwo Agroturystyczne „Emaus”, Goworów
kulinaria: dania na bazie lokalnych produktów

Restauracja Pensjonatu „Alpejski Dwór”, Międzygórze
kulinaria: dania na bazie lokalnych produktów

Restauracja i Karczma „Puchaczówka”, Sienna
kulinaria: dania na bazie lokalnych produktów

Bar „Manhattan”, Ścinawka Dolna
kulinaria: dania na bazie lokalnych produktów

 

ds-logo-zpk

Restauracja Przystań Wodna Bardo Smażalnia s.c. Ski-Raft, Bardo
kulinaria: dania na bazie lokalnych produktów

Restauracja „Karczma Biesiadny Dwór”, Ciepłowody
kulinaria: dania na bazie lokalnych produktów

Karczma „Stara Kuźnia”, Złoty Stok
kulinaria: dania na bazie lokalnych produktów

Bogusława Kołsut, Ziebice
kulinaria: ciasto Ziębicka Łąka

Restauracja „Złoty Jar”, Złoty Stok
kulinaria: dania na bazie lokalnych produktów

 

unia2

Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich:  Europa inwestująca w obszary wiejskie
Strona współfinansowana ze środków Unii Europejskiej w ramach Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013,
oś IV LEADER, 421 "Wdrażanie projektów współpracy" Instytucja Zarządzająca Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013 – Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi